Medisch Pedicure Denise  - ... mooie & verzorgde voeten het hele jaar door.
                          
Voetreflexmassage
 
Voetreflexologie is een oude kunst, een wetenschap en een genezende therapie. Duizenden jaren geleden al toegepast door de Egyptenaren en Indianen.
 
De voetreflexzone-massage gaat er van uit dat zones op de voet via energiebanen in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen en klieren in het lichaam.
 
Blokkades in het lichaam (storingen in de energie doorstroming) kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen.
 
Door deze behandeling wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd.
 
Daarnaast werkt reflexzonetherapie ontspannend, wat de cliënt de gelegenheid geeft om eens anders naar zichzelf te kijken.
 
 
 
 
 
 Stoelmassage
 
Stoelmassage is een ontspannings-methode die gebaseerd is op het eeuwenoude  Oosterse, Japanse acupressuur, afkomstig van Shiatsu. 
 
Een stoelmassage zorgt voor balans. De intentie van een stoelmassage is preventief en correctief. Het kan gezien worden als een onderhoouds-programma voor het lichaam.
 
De massage wordt gegeven op hoofd,rug,nek,schouders,armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloeds-omloop te bevorderen,
de energie-banen beter te laten stromen en lichaam en geest in balans te brengen.
 
Het voordeel van een stoelmassage is dat die op elk moment en op elke plaats kan worden gegeven, over de kleding heen, zonder olie.
Binnen een periode van
20 minuten voelt U zich ontspannen en verfrist.
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint